Textul de discurs în limba română

Aveți nevoie de o soluție ușoară și completă pentru textul de discurs în limba română? Încercați ResponsiveVoice! Creați un site de viitor fara flash sau plugin-uri, fara cost pe cuvant, cu sintetizador de voce nelimitat!

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility


   

Powered by
ResponsiveVoice

 

Vrei să activezi opțiunea voce pentru site-ul tău, doar cu o linie de cod?

 


 
 

Textul de discurs în limba română are nevoie de o tehnologie bună pentru a functiona bine. Dar astfel de tehnologie e dificil de gasit in momentul de față și este întotdeauna foarte dificil de implementat. ResponsiveVoice devine o soluție all-in-one, oferind totul într-un singur produs ușor de instalat care are numai 14kB și rezolvă multitudinea de probleme care vin odata cu un sintetizator de voce. Probleme care includ costuri pe caracter/ literă, nevoia de a inițializa motorul de vorbire după încărcarea paginii, apeluri API lente, probleme cu viteza de vobire prea lenta sau prea rapidă. O adevarata harababură pe care am hotărât să o clarificam noi pentru ca tu sa nu trebuiască sa o faci!

textul de discurs în limba română cu ResponsiveVoice

Compatibilitate

Masă de sprijin textul de discurs în limba română

Textul ResponsiveVoice de discurs în limba română este sprijinit nativ în Chrome pe desktop, Safari și iOS. Deși Chrome pe Android are suport pentru limba română în sistemul de operare, limba nu este accesibilă și in browser, asa ca ResponsiveVoice gasește si folosește vocea feminina, pe care o are la dispozitie. Vocea feminina românească este, de asemenea, utilizată în browserele care nu acceptă nativ versiunea noastră principală, cum ar fi Internet Explorer, Firefox și Opera.

Calitatea vocii

female headmale headVocea noastră principală este de sex feminin pe Safari pentru OSX, și de sex masculin pe toate celelalte platforme. Evaluare 5/10.

 

male headVocea noastră de rezervă este de sex masculin, și este utilizată în browser implicit Android, Internet Explorer, Firefox și Opera. Evaluare: 5/10

Cele două voci feminine sunet foarte similare, astfel încât utilizatorii pot avea o experiență consecventă pe platformele care sunt acceptate în mod oficial, dar și pe cele care nu sunt.

Accesibilitate

Nevoia și cerința pentru accesibilitate sunt aici pentru a rămâne, pentru a crea site-uri și aplicații care sunt mai bine pentru toată lumea. Fiecare stat are propriul set de linii directoare, dar pentru conținutul online detaliile nu sunt clare in aproape nici un stat. Cele mai multe legislaturi se referă la conținutul Web Accessibility Guidelines 2.0 – în special nivelul AA – ca set de linii directoare care au logica sa fie urmate, pana legislația oficială acoperă tot conținutul publicat pe web. ResponsiveVoice te poate ajuta sa-ți creezi site-ul în conformitate cu WCAG 2.0, mai ales pentru oamenii cu un handicap care îi impiedica sa citeasca scrisul printat, precum și cei care suferă de o varietate de impedimente, inclusiv dislexie, viziune afectata și tetraplegie. Modul curent de navigare online pune multe obstacole în fața lor, devenind inutil dificil și frustrant. Standardul WCAG 2.0 a fost stabilit pentru a rezolva această problemă, și suntem fericiți sa putem contribui.

Ușurința de utilizare și versatilitatea

Cu accesibilitate devenind un standard pentru design-ul care se adapteaza la orice format, am construit o soluție a cărei utilitate și necesitate au fost dovedite pe piața de cumparare, care oferă nu numai textul de discurs în limba română, ci, de asemenea, o mare varietate de alte limbi, care deschide noi canale de comunicare și potențiale surse de venit, cu o singură linie de cod!

ResponsiveVoice is the solution for your Romanian speech synthesis needs, including Romanian accent and inflection. Deploy text to speech Romanian in your website or application in minutes.

 
 

Vrei să activezi opțiunea voce pentru site-ul tău, doar cu o linie de cod?

 


 
 

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?