Aveți nevoie de o soluție ușoară și completă pentru textul de discurs în limba română? Încercați ResponsiveVoice! Creați un site de viitor cu NU bliț sau plugin-uri, NU pe costurile cuvinte, text nelimitate de vorbire!


android-icon-192x192Posibil cu
ResponsiveVoice

 

Textul de discurs în limba română trebuie tehnologie bun pentru a lucra bine, dar că tehnologia este greu să vină de către, și este întotdeauna o durere de a pune în aplicare. ResponsiveVoice devine o soluție all-in-one accesibil și fără durere, una care cantareste doar 14kB și rezolvă sinteza probleme de vorbire multime presupune, care includ (dar, din păcate nu sunt limitate la) costurile per caracter, având a inițializa motor de vorbire după încărcare a paginii, calendarul întârzieri între apeluri API, probleme rata de vorbire, este o mizerie am ales să curețe, astfel încât să nu trebuie să!

textul de discurs în limba română cu ResponsiveVoice

Compatibilitate

Masă de sprijin textul de discurs în limba română

ResponsiveVoice textul de discurs în limba română este sprijinit nativ în Chrome pe desktop, Safari, și iOS. Chrome pe Android are suport vocea noastră principală în sistemul de operare, dar care nu este accesibil la browser-ul, asa ca ResponsiveVoice revine la feminin românesc ca cel mai bun caz este valabil. Vocea feminin românesc este, de asemenea, utilizat în browserele care nu acceptă nativ versiunea noastră principală, cum ar fi Internet Explorer, Firefox, Opera și.

Calitatea vocii

female headmale headVocea noastră principală este de sex feminin pe Safari pentru OSX, și de sex masculin pe toate celelalte platforme. Evaluare 5/10.

 

male headVocea noastră de rezervă este de sex masculin, și este utilizat în browser-ul implicit Android, Internet Explorer, Firefox, Opera și. Evaluare: 5/10

Cele două voci feminine sunet foarte similare, astfel încât utilizatorii pot avea o experiență consistentă pe platforme care sunt acceptate în mod oficial, dar, de asemenea, pe cele care nu sunt.

Accesibilitate

Orientări de accesibilitate sunt aici pentru a rămâne, pentru a crea site-uri și aplicații care sunt mai bine pentru toată lumea. Fiecare stat are propriul set de linii directoare, dar pentru conținutul online aproape stat a lucrat detaliile. Cele mai legislatură se referă la conținutul Web Accessibility Guidelines 2.0 – în special nivelul AA – ca set de linii directoare sensibil la urma, pana legislația oficială acoperă toate conținutul publicat pe web. ResponsiveVoice poate ajuta la a face site-ul dvs. WCAG 2.0, mai ales pentru oamenii care sunt de imprimare cu handicap, precum și cei care suferă de o varietate de impedimente, inclusiv dislexie, insuficienta viziune, și tetraplegie. Experiența de navigare curent pune multe obstacole în fața lor, devenind inutil dificil și frustrant. Standardul WCAG 2.0 a fost stabilit pentru a rezolva această problemă, și suntem fericiți pentru a face partea noastră.

Ușurința de utilizare și versatilitatea

Cu accesibilitate devenind un standard pentru design de receptiv, am construit o soluție dovedit piață care oferă nu numai textul de discurs în limba română, ci, de asemenea, o mare varietate de alte limbi, care deschide noi canale de comunicare și potențiale surse de venit, cu o singură linie de cod!

ResponsiveVoice is the solution for your Romanian speech synthesis needs, including Romanian accent and inflection. Deploy text to speech Romanian in your website or application in minutes.

Close
Go top

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE OR APP
WITH JUST ONE LINE OF CODE?