Text till tal på svenska

Behöver du en enkel och komplett lösning för Text till tal på svenska? Försök ResponsiveVoice! Skapa en framtidssäker webbplats med ingen blixt eller plugins, NO per ord kostnader, obegränsad text-till-tal!

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility


   

Powered by
ResponsiveVoice

 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Text till tal på svenska behöver bra teknik för att fungera bra, men att tekniken är svår att få tag på, och det är alltid jobbigt att genomföra. ResponsiveVoice får du en allt-i-ett, prisvärd och smärtfri lösning, en som bara väger 14kB och löser de otaliga problem talsyntes medför, som inkluderar (men tyvärr är inte begränsat till) per tecken kostnader, med att initiera talmotor efter sida belastning, tidsfördröjningar mellan API-anrop, problem tal ränta är det en enda röra vi valde att städa upp så att du inte behöver!

Text till tal på svenska med ResponsiveVoice

Kompatibilitet

 text till tal på svenska stödbord

ResponsiveVoice text till tal på svenska stöds inbyggt i Chrome skrivbord, Safari, och iOS. Chrome på Android har stöd titt röst i operativsystemet, men det som inte är tillgänglig för webbläsaren, så ResponsiveVoice faller tillbaka till BBBBBBB som bästa fall finns. Den BBBBBBB röst används även i webbläsare som inte inbyggt stöd för våran version, såsom Internet Explorer, Firefox och Opera.

Röstkvalitet

female headDen främsta svenska röst är kvinnlig, och stöds i Chrome för skrivbordet, OSX Safari, och iOS Chrome och Safari. Betyg: 10/10

female headmale headReserv röst är kvinnlig på Android vanliga webbläsare, Internet Explorer, Firefox och Opera. Det är man på OSX Safari. Betyg: 10/10

 

De två kvinnliga röster låter väldigt lika, så att användarna kan ha en konsekvent upplevelse på plattformar som officiellt stöds, men också på dem som inte är det.

Tillgänglighet

Tillgänglighets riktlinjer är här för att stanna, för att skapa webbsidor och program som är bättre för alla. Varje stat har sin egen uppsättning riktlinjer, men för online-innehåll nästan staten har arbetat ut detaljerna. Mest lagstiftaren hänvisar till Web Content Accessibility Guidelines 2.0 – och i synnerhet deras AA-nivå – som den förnuftiga uppsättning riktlinjer att följa, tills officiell lagstiftning omfattar allt innehåll som publiceras på webben. ResponsiveVoice kan bidra till att göra din webbplats WCAG 2.0-kompatibel, särskilt för personer som är läshandikapp, och de som lider av en mängd olika hinder, inklusive dyslexi, synskada, och quadriplegia. Den nuvarande webbupplevelse sätter många hinder framför dem, blir onödigt svårt och frustrerande. Den 2.0-standarden WCAG inrättades för att lösa det problemet, och vi är glada att göra vår del.

Användarvänlighet och mångsidighet

Med tillgänglighet blir en standard för lyhörd design, har vi byggt upp en marknad beprövad lösning som inte bara erbjuder text till tal på svenska, men också ett överflöd av andra språk, vilket öppnar nya kanaler för kommunikation och potentiella intäktsströmmar med en enda rad kod!

ResponsiveVoice is the solution for your Swedish speech synthesis needs, including Swedish accent and inflection. Deploy text to speech Swedish in your website or application in minutes.

 
 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?