Text a veu en català

Necessites una solució senzilla i tot en un, per a text a veu en Català? Prova ResponsiveVoice! Crea un website a prova del futur SENSE flash o plugins, SENSE costos per paraules, text a veu IL·LIMITAT!

Text a veu en català necessita d’una bona tecnologia per treballar bé, però aquesta tecnologia és difícil d’aconseguir, i sempre és dolorós d’implementar. ResponsiveVoice et proporciona una solució tot en un, assequible i sense dolor per integrar text a veu amb accent Català, una que només pesa 14kB i resol els innombrables problemes que comporta la síntesi de parla, que inclou (però per desgràcia no es limiten a) costos per caràcters, haver d’inicialitzar el motor de parla després de carregar la pàgina, sincronitzant retards entre trucades a l’API, problemes amb la velocitat de la veu, és un desastre que nosaltres hem escollit posar en ordre per tu!

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility


   

Powered by
ResponsiveVoice

 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

 

Text a veu en Català amb ResponsiveVoice

Compatibilitat

Taula de suport text a veu en català

El text a veu en Català de ResponsiveVoice és suportat nativament a Chrome per ordinador, Safari i iOS. Chrome en Android suporta la nostra tecnologia al sistema operatiu, però no és accessible al navegador, per la qual cosa ResponsiveVoice utilitza home en Català com a millor opció disponible. La veu d’home en català també s’utilitza en navegadors que no suporten nativament la nostra versió principal, com Internet Explorer, Firefox i Opera.

La qualitat de veu

male headLa veu principal és d’home, i és suportada a Chrome per ordinador, OSX Safari i iOS Chrome i Safari. Valoració: 5/10

male headLa veu de suport també és masculina, i s’utilitza al navegador per defecte d’Android, Internet Explorer, Firefox i Opera. Valoració: 5/10

Les dues veus masculines sonen molt similar, de manera que els usuaris poden tenir una experiencia consistent en plataformes que gaudeixen de suport oficial, i també en aquelles que no.

Accessibilitat

Les directrius d’accessibilitat són aquí per quedar-se, per crear websites i apps que són millors per a tothom. Cada estat té el seu propi conjunt de directrius, però per a contingut en línia gairebé cap Estat ha treballat en els detalls. La majoria de legislacions fan referència al Web Content Accessibility Guidelines 2.0 – i en particular al nivell AA – com al conjunt sensat de pautes a seguir, fins que una legislació oficial cobreixi tot el contingut publicat a la web. ResponsiveVoice pot ajudar a posar el teu website en conformitat amb WCAG2.0, especialment per a persones amb discapacitat d’impressió, i aquelles que pateixen d’una varietat d’impediments incloent dislèxia, trastorn de la visió, i tetraplègia. L’actual experiència de navegació posa molts obstacles al seu davant, convertint-se innecessàriament difícil i frustrant. L’estandar WCAG 2.0 va ser establert per resoldre aquest problema, i nosaltres som feliços de fer la nostra part.

Facilitat d’ús i versatilitat

Amb l’accessibilitat esdevenint un standard per al disseny adaptable, hem construit una solución provada en el mercat que no només ofereix text a veu en Català, sinó també una gran quantitat d’altres idiomas, per la qual cosa obre nous canals de comunicació i fluxos d’ingressos potencials amb una sola línea de codi!

ResponsiveVoice is the solution for your Catalan speech synthesis needs, including Catalan accent and inflection. Deploy text to speech Catalan in your website or application in minutes.

 
 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?