Teksta u govor u bosanskom

Trebate jednostavan i potpuno rješenje za teksta u govor u bosanskom? Pokušajte ResponsiveVoice! Stvoriti budućnost web stranica sa NE blic ili dodatke, NE po riječima troškove, Neograničeno teksta u govor!

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility


   

Powered by
ResponsiveVoice

 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Teksta u govor u bosanskom treba dobro tehnologiju da rade dobro, ali da je tehnologija je teško doći, a to je uvijek bol za implementaciju. ResponsiveVoice dobiva li sve-u-jednom, pristupačne i bezbolno rješenje, onaj koji teži samo 14KB i rješava mnoštvo problema sintezu govora podrazumijeva, koji uključuju (ali na žalost nisu ograničene na) po karakteru-troškovi, potrebe za Inicializaciju govora motora nakon učitavanja stranice, timing kašnjenja između API poziva, problemi govora stopa, to je nered smo odabrali da sredi tako da ne morate da!

Teksta u govor u bosanskom sa ResponsiveVoice

Kompatibilnost

Teksta u govor u bosanskom podršku stol

ResponsiveVoice teksta u govor u bosanskom podržava nativno u Chrome desktop, Safari i iOS. Chrome na Android podržava naš glavni glas u operativnom sistemu, ali to nije dostupna u pretraživač, tako ResponsiveVoice padne natrag u bosanski muško kao najboljem slučaju na raspolaganju. U bosanski muško glas se također koristi u preglednicima koji ne podržavaju nativno naš glavni verzije, kao što su Internet Explorer, Firefox, Opera i.

Voice kvaliteta

male headNaš glavni glas je muško, a podržan je u Chrome za desktop, OSX Safari, Chrome i Safari i iOS. Ocjena: 5/10

male headNaša rezerve glas je također muško, a koristi se u Android default browser, Internet Explorer, Firefox, Opera i. Ocjena: 5/10

Dva muška glasovi su slični garantuje dosljedan korisničko iskustvo na podržanim i nepodržane uređaja.

Pristupačnost

Smjernice pristupačnosti su tu da ostane, da se stvori web stranice i aplikacije koje su bolje za sve. Svaka država ima svoj set smjernica, ali za online sadržaja gotovo država je radio na detaljima. Većina zakonodavnog tijela odnosi se na Web Content Accessibility Guidelines 2.0 – a posebno njihove AA nivo – kao razumno set smjernica pratiti, sve dok službene zakonodavstvo pokriva sav sadržaj objavljen na web. ResponsiveVoice mogu pomoći da vaše web stranice WCAG 2.0 kompatibilan, posebno za ljude koji su s poteškoćama u čitanju, i onih koji pate od raznih prepreka, uključujući disleksije, oštećenje vida, i kvadriplegija. Sadašnji pregledavanje iskustvo stavlja mnoge prepreke pred njima, sve nepotrebno teško i frustrirajuće. 2.0 standard WCAG je osnovan riješiti taj problem, a mi smo sretni da naše strane.

Jednostavnost upotrebe i svestranost

Uz dostupnost postaje standard za brzo dizajn, izgradili smo tržišno dokazano rješenje koje ne samo da nudi teksta u govor u bosanskom, ali i obilje drugih jezika, što otvara nove kanale komunikacije i potencijalnim izvorima prihoda sa jednu liniju koda!

ResponsiveVoice is the solution for your Bosnian speech synthesis needs, including Bosnian accent and inflection. Deploy text to speech Bosnian in your website or application in minutes.

 
 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?