Tekst u govor na hrvatskom jeziku

Trebate jednostavan i cjelovito rješenje za Tekst u govor na hrvatskom jeziku? Pokušajte ResponsiveVoice! Napravite web stranicu budućnost-dokaz s NO bljeskalice ili dodataka, ne po troškovima riječi, neograničen tekst u govor!

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility


   

Powered by
ResponsiveVoice

 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Tekst u govor na hrvatskom jeziku treba dobro tehnologiju da rade dobro, ali da je tehnologija je teško doći, a to je uvijek boli provesti. ResponsiveVoice dobiva vam sve-u-jednom, pristupačne i bezbolno rješenje, onaj koji samo teži 14kB i rješava bezbroj sintezu problema govora podrazumijeva, koji uključuju (ali na žalost nisu ograničene na) po-karakter troškove, koji bi initialise govor motora nakon stranice opterećenja, vrijeme kašnjenja između API poziva, problemima stopa govora, to je nered izabrali smo pospremiti tako da ne morate!

Tekst u govor na hrvatskom jeziku s ResponsiveVoice

Kompatibilnost

Tekst u govor na hrvatskom jeziku stol podrška

ResponsiveVoice Tekst u govor na hrvatskom jeziku podržava nativno u Chrome desktop, Safari i iOS. Chrome na Androidu ne podržava naš glavni glas u operativnom sustavu, ali to nije dostupan preglednik, tako ResponsiveVoice padne natrag Hrvatska muška kao najboljem slučaju na raspolaganju. Hrvatska muška Glas Također se koristi u preglednicima koji ne podržavaju nativno naš glavni verziju, kao što su Internet Explorer, Firefox i Opera.

Glas kvaliteta

male headNaš glavni glas je muškarac, a podržava Chrome za desktop, OSX Safari i iOS Chrome i Safari. Ocjena: 5/10

male headNaše rezerve glas je muško, a koristi se u Android zadani preglednik, Internet Explorer, Firefox i Opera. Ocjena: 5/10

Dva ženska glasovi zvuče vrlo slično, tako da korisnici mogu imati dosljedan iskustva na platformama koje su službeno podržani, ali i na one koji nisu.

Pristupačnost

Pristupačnost smjernice su ovdje da ostanu, za stvaranje web stranice i aplikacije koje su bolje za sve. Svaka država ima svoj vlastiti skup smjernica, ali za on-line sadržaja gotovo država je razrađen pojedinosti. Većina zakonodavstvo odnosi na web sadržaja Pristupačnost Smjernice 2.0 – a posebno njihove AA razini – kao razuman set smjernica pratiti dok službeni zakonodavstvo obuhvaća sve sadržaje objavljene na webu. ResponsiveVoice može pomoći kako bi vaše web stranice WCAG 2.0, pogotovo za ljude koji su ispis onemogućen, a oni koji pate od raznih prepreka, uključujući disleksiju, oštećenja vida i quadriplegia. Trenutni pregledavanje iskustvo stavlja mnoge prepreke pred sobom, postaje nepotrebno teško i frustrirajuće. WCAG standard 2.0 osnovana riješiti taj problem, a mi smo sretni da naš dio.

Jednostavnost uporabe i svestranost

Dostupnost postaje standard za odgovarajući dizajn, izgradili smo tržišni dokazano rješenje koje nudi ne samo tekst u govor na hrvatskom jeziku, ali i obilje drugih jezika, što otvara nove kanale komunikacije i potencijalnih prihode s jednog retka koda!

ResponsiveVoice is the solution for your Croatian speech synthesis needs, including Croatian accent and inflection. Deploy text to speech Croatian in your website or application in minutes.

 
 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?