Tekst til tale på norsk

Trenger du en enkel og komplett løsning for Tekst til tale på norsk? Prøv ResponsiveVoice! Lag en fremtidsrettet nettsted med NEI blits eller plugins, NEI per ord kostnader, ubegrenset tekst til tale!

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility


   

Powered by
ResponsiveVoice

 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Tekst til tale på norsktrenger god teknologi for å fungere godt, men at teknologien er vanskelig å komme med, og det er alltid vondt å implementere. ResponsiveVoice får du en alt-i-ett, rimelig og smertefri løsning, en som bare veier 14kB og løser mylderet problemer talesyntese innebærer, som inkluderer (men dessverre er ikke begrenset til) per tegn kostnader, måtte initialisere tale-motor etter side belastning, timing forsinkelser mellom API-kall, talehastighet problemer, er det et rot vi valgte å rydde opp slik at du ikke trenger å!

Tekst til tale på norsk med ResponsiveVoice

Kompatibilitet

Tekst til tale på norsk støtte tabellen

ResponsiveVoice Tekst til tale på norsk er opprinnelig støttet i Chrome desktop, Safari og iOS. Chrome på Android støtter vår hoved stemme i operativsystemet, men det som ikke er tilgjengelig i nettleseren, så ResponsiveVoice faller tilbake til Norsk kvinnelig som beste fall tilgjengelig. Den Norsk kvinnelig stemmen brukes også i nettlesere som ikke opprinnelig støtter vår hovedversjon, for eksempel Internet Explorer, Firefox og Opera.

Talekvalitet

female headVår viktigste norske stemmen er kvinne, og støttes i Chrome for desktop, OSX Safari og iOS Chrome og Safari. Karakter: 10/10

female headDen fallback stemme er også kvinner, og brukes i Android standard nettleser, Internet Explorer, Firefox og Opera. Karakter: 10/10

De to kvinnestemmer høres veldig likt, slik at brukere kan ha en konsistent opplevelse på plattformer som er offisielt støttet, men også på de som ikke er det.

Tilgjengelighets

Tilgjengelighets retningslinjer er kommet for å bli, for å lage nettsider og apps som er bedre for alle. Hver stat har sitt eget sett med retningslinjer, men for elektronisk innhold nesten staten har jobbet ut detaljene. De fleste lovgiver refererer til Web Content Accessibility Guidelines 2.0 – og særlig deres AA nivå – som fornuftig sett med retningslinjer å følge, før offisiell lovgivning dekker alt innhold som er publisert på nettet. ResponsiveVoice kan bidra til å gjøre ditt nettsted WCAG 2.0 kompatibel, spesielt for folk som er print deaktivert, og de som lider av en rekke hindringer inkludert dysleksi, synshemning, og quadriplegia. Den aktuelle leseopplevelsen setter mange hindringer foran dem, blir unødvendig vanskelig og frustrerende. WCAG 2.0-standarden ble etablert for å løse det problemet, og vi er glade for å gjøre vår del.

Brukervennlighet og allsidighet

Med tilgjengelighet å bli en standard for responsiv design, har vi bygget et markeds velprøvd løsning som ikke bare tilbyr Tekst til tale på norsk, men også en overflod av andre språk, som åpner nye kanaler for kommunikasjon og potensielle inntektsstrømmer med en eneste linje med kode!

ResponsiveVoice is the solution for your Norwegian speech synthesis needs, including Norwegian accent and inflection. Deploy text to speech Norwegian in your website or application in minutes.

 
 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?