Tekst til tale i dansk

Har brug for en nem og komplet løsning til tekst til tale i dansk? Prøv ResponsiveVoice! Opret en fremtidssikret hjemmeside med INGEN flash eller plugins, INGEN pr ord omkostninger, ubegrænset tekst til tale!

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility


   

Powered by
ResponsiveVoice

 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Tekst til tale i dansk behov god teknologi til at fungere godt, men at teknologien er svært at komme med, og det er altid en smerte at gennemføre. ResponsiveVoice får dig en alt-i-én, overkommelige og smerte-fri løsning, en, der kun vejer 14KB og løser de utallige problemer talesyntese indebærer, som omfatter (men desværre er ikke begrænset til) omkostninger pr-tegn, at skulle initialisere tale motor efter side belastning, timing forsinkelser mellem API-kald, tale rate problemer, er det en rod, vi valgte at rydde op, så du ikke behøver at!

Tekst til tale i dansk med ResponsiveVoice

Kompatibilitet

Tekst til tale i dansk support tabel

ResponsiveVoice tekst til tale i dansk  understøttes indbygget i Chrome desktop, Safari og iOS. Chrome på Android understøtter vores vigtigste stemme i operativsystemet, men det, der ikke er tilgængelig til browseren, så ResponsiveVoice falder tilbage til danske kvindelige som den bedste fald til rådighed. Den danske kvindelige stemmen bruges også i browsere, som ikke indbygget understøtter vores vigtigste udgave, såsom Internet Explorer, Firefox og Opera.

Voice kvalitet

female headDet vigtigste CCCC stemme er kvinde, og understøttes i Chrome til skrivebordet, OSX Safari og iOS Chrome og Safari. Karakter: 10/10

female headDen fallback stemme er også kvindelig, og bruges i Android standardbrowser, Internet Explorer, Firefox og Opera. Karakter: 10/10

De to kvindelige stemmer lyder meget ens, så brugerne kan få en ensartet oplevelse på platforme, der er officielt understøttet, men også på dem, der ikke.

Tilgængelighed

Retningslinjer for tilgængelighed er kommet for at blive, for at skabe websites og apps, der er bedre for alle. Hver stat har sit eget sæt af retningslinjer, men for online-indhold næsten stat har udarbejdet detaljerne. De fleste lovgiver refererer til Web Content Accessibility Guidelines 2.0 – og især derDenises AA-niveau – som fornuftige sæt retningslinjer at følge, indtil officiel lovgivning dækker alt indhold offentliggjort på internettet. ResponsiveVoice kan hjælpe med at gøre dit website WCAG 2.0-kompatibel, især for folk, der er print deaktiveret, og dem, der lider af en række hindringer, herunder dysleksi, synsnedsættelse og quadriplegia. Den nuværende søgeoplevelse sætter mange forhindringer foran dem, bliver unødigt svært og frustrerende. Den WCAG 2.0 standarden blev oprettet for at løse dette problem, og vi er glade for at gøre vores del.

Brugervenlighed og alsidighed

Med tilgængelighed ved at blive en standard for responsiv design, har vi opbygget et marked gennemprøvet løsning, som ikke kun tilbyder tekst til tale i dansk, men også et væld af andre sprog, hvilket åbner nye kommunikationskanaler og potentielle indtægtskilder med en enkelt linje kode!

ResponsiveVoice is the solution for your Danish speech synthesis needs, including Danish accent and inflection. Deploy text to speech Danish in your website or application in minutes.

 
 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?