Een gemakkelijke, alles-in-één oplossing voor Nederlandse tekst naar spraak nodig? Probeer ResponsiveVoice! Maak een toekomstbestendig website met geen flash of plugins, NO per woorden kosten, onbeperkt tekst naar spraak!


android-icon-192x192Mogelijk met
ResponsiveVoice

 

Nederlandse tekst naar spraak moet goede technologie goed te werken, maar dat de technologie is moeilijk aan te komen, en het is altijd een pijn te voeren. ResponsiveVoice krijgt u een alles-in-één, betaalbaar en probleemloos oplossing die weegt slechts 14kb en lost de problemen op talloze spraaksynthese meebrengt, waaronder (maar helaas zijn niet beperkt tot) per tekens kosten, met het initialiseren spraak-engine na pagina te laden, timing vertragingen tussen API calls, spreeksnelheid problemen, het is een puinhoop kozen we te ruimen, zodat u niet hoeft te doen!

Nederlandse tekst naar spraak met ResponsiveVoice

Verenigbaarheid

Nederlandse tekst naar spraak ondersteuning tafel

ResponsiveVoice Nederlandse tekst naar spraak wordt standaard ondersteund in Chrome desktop, Safari en iOS. Chrome op Android ondersteunt wel onze stem in het besturingssysteem, maar het is dat niet toegankelijk is voor de browser, dus ResponsiveVoice valt terug naar Nederlands Vrouw als het beste geval beschikbaar. De Britse Engels vrouwelijke stem wordt ook gebruikt in browsers die niet native ondersteunen onze versie, zoals Internet Explorer, Firefox en Opera.

Geluidskwaliteit

female headDe belangrijkste nederlands stem is vrouw, en wordt ondersteund in Chrome voor desktop, OSX Safari en iOS Chrome en Safari. Ordening: 10/10

female headDe fallback stem is ook vrouwelijk, en wordt gebruikt in de Android standaard browser, Internet Explorer, Firefox en Opera. Ordening: 10/10

De twee vrouwenstemmen klinken zeer vergelijkbaar, zodat gebruikers een consistente ervaring op platforms die officieel ondersteund hebben, maar ook op die dat niet zijn.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid richtlijnen zijn hier om te blijven, om websites en apps die beter zijn voor iedereen te creëren. Elke staat heeft zijn eigen set van richtlijnen, maar voor online content bijna staat heeft uitgewerkt de details. De meeste wetgever verwijst naar de Web Content Accessibility Guidelines 2.0 – en in het bijzonder hun AA-niveau – zoals de verstandige set van richtlijnen te volgen, totdat de officiële wetgeving omvat alle content op het web gepubliceerd. ResponsiveVoice kunnen helpen om uw website WCAG 2.0-compatibel, vooral voor mensen die zijn afdrukken uitgeschakeld, en degenen die lijden aan een verscheidenheid van belemmeringen zoals dyslexie, visie impairment en quadriplegie. De huidige surfervaring zet veel obstakels voor hen, steeds onnodig moeilijk en frustrerend. De WCAG 2.0-standaard werd opgericht om dat probleem op te lossen, en we zijn blij om ons deel te maken.

Gebruiksgemak en veelzijdigheid

Met toegankelijkheid steeds een standaard voor responsive design, hebben we een markt-bewezen oplossing die niet alleen biedt Nederlandse tekst naar spraak, maar ook een overvloed aan andere talen gebouwd. Elke website of app die een goed deel van het Europese publiek heeft weet dat het hebben van verschillende talen de inhoud ongelooflijk aantrekkelijker voor een groot deel van die gebruikers maakt. Het opent nieuwe communicatiekanalen en potentiële inkomstenstromen met een enkele regel code!

ResponsiveVoice is the solution for your Dutch speech synthesis needs, including Dutch accent and inflection. Deploy text to speech Dutch in your website or application in minutes.

Close
Go top

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE OR APP
WITH JUST ONE LINE OF CODE?