Nederlandse Tekst naar Spraak

Heb jij een gemakkelijke, alles-in-een oplossing nodig om jouw geschreven tekst naar gesproken tekst te converteren? Gebruik ResponsiveVoice! Maak jouw website klaar voor de toekomst ZONDER flash plugins, ZONDER koster per woord en ONGELIMITEERDE Nederlandse tekst naar spraak.

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility

 

 

Powered by
ResponsiveVoice

Jouw website Voice-Friendly maken met een klein stukje code?

Nederlandse tekst naar spraak vereist nieuwe, goede technologie om naar behoren te werken. Toch is deze technologie moeilijk te vergaren, en er is altijd gezeur tijdens het implementeren. ResponsiveVoice brengt jou een alles-in-een pakket! Betaalbaar en zonder gezeur tijdens het implementeren. Tekst naar spraak met een duidelijk Nederlands accent, wat een bescheiden 14kB weegt, en het lost een ontelbaar aantal problemen op die tekst naar spraak normaliter met zich meebrengt. Problemen zoals (maar niet gelimiteerd tot): kosten per letter, een negatief effect op de pagina snelheid, verslechtering van de API, problemen met de vloeiendheid, het is een zooitje waar wij jou niet mee op willen schepen. Daarom hebben wij deze problemen uit de weg geruimd zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken!

Nederlandse tekst naar spraak met ResponsiveVoice

COMPATIBILITEIT

Nederlandse tekst naar spraak ondersteuning tafel

ResponsiveVoice Nederlandse tekst naar spraak (zowel mannelijk als vrouwelijk uitgesproken), wordt ondersteund door Chrome desktop, Safari en iOS. De tekst kan ook gebruikt worden in browsers die de Nederlandse mannen, en vrouwenstem die dit niet in native zin ondersteunen. Browsers zoals Internet Explorer, Firefox en Opera.

Geluidskwaliteit

female headmale headVoor Nederlandse tekst naar spraak bieden wij zowel een vrouwelijke, als mannelijke stem aan. De stemmen worden ondersteund in Chrome voor desktop, OSX Safari en iOS Chrome en Safari. Ordening: 10/10

female headDe fallback stem is ook vrouwelijk, en wordt gebruikt in de Android standaard browser, Internet Explorer, Firefox en Opera. Ordening: 10/10

De twee vrouwelijke stemmen waaruit jij kan kiezen klinken erg vergelijkbaar. Dit is zodat gebruikers een gevoel van uniformiteit ervaren op de platformen waar dit officieel op ondersteund wordt.

Toegankelijkheid

De richtlijnen voor toegankelijkheid nemen wij erg serieus. Wij helpen jou graag om websites en apps te creëren die beter, en toegankelijker zijn voor iedereen. Ieder land heeft een eigen set met richtlijnen, maar voor de online context zijn er nog niet bizar veel regels uitgewerkt. De meeste wetgevingen refereren naar de Web Content Accessibility Guidelines 2.0­ – met name het AA level – Wat daarom dus verstandige richtlijnen zijn on te volgen. ResponsiveVoice zorgt ervoor dat jouw website parallel ligt aan de WCAG 2.0 richtlijnen. Dit is met name voor mensen die visueel gehandicapt zijn, en mensen die leiden aan verschillende belemmeringen zoals dyslexie, slechtziendheid, en quadriplegie. De hedendaagse browsers brengen helaas veel obstakels met zich mee voor mensen die leiden aan de bovengenoemde aandoeningen. Dit kan natuurlijk als frustrerend ervaren worden. De WCAG 2.0 is ontwikkeld om dit soort problemen op te lossen, en wij helpen hier graag bij.

Gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid

Met toegankelijkheid als een standaard voor een responsief design, hebben wij een markt-bewezen oplossing gecreëerd die niet alleen Nederlandse tekst naar spraak converteert, maar ook een overschot aan andere talen. Elke website of app die internationaal gericht is, en een goed aantal buitenlandse bezoekers heeft, zal de bezoekers beter aanspreken door middel van gesproken tekst in verschillende talen. Dit zorgt er onder anderen voor dat buitenlandse bezoekers zich meer o hun gemak voelen op jouw website of app. Hiermee worden er hele nieuwe kanalen van communicatie geopend en daarbij ook potentiële omzet. Dat alles met een kleine regel code!

Jouw website Voice-Friendly maken met een klein stukje code?

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?