Magyar szöveget beszéddé

Szüksége van egy könnyű, teljes megoldás a Magyar szöveget beszéddé? Próbálja ResponsiveVoice! Hozzon létre egy időtálló weboldal nem a Flash plugin vagy, NO per szavakat költségek, korlátlan szöveget beszéddé!

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility


   

Powered by
ResponsiveVoice

 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Magyar szöveget beszéddé szüksége van jó technológia jól működik, de ez a technológia nehéz találni, és ez mindig a fájdalom, hogy hajtsák végre. ResponsiveVoice lesz akkor egy teljes, megfizethető és fájdalommentes megoldás, az egyik, hogy a súlya mindössze 14kB és megoldja a problémákat, számtalan beszéd jár, amelyek magukban foglalják (de sajnos nem kizárólagosan) per karakteres költségeket, amelyek az újrainicializálás beszéd motor után az oldalak betöltési időzítési közötti késedelem API hívások, a beszéd sebességét problémák, ez a rendetlenség úgy döntöttünk, hogy rendet, így nem kell!

Magyar szöveget beszéddé a ResponsiveVoice

Kompatibilitás

Magyar szöveget beszéddé tartólemeztől

ResponsiveVoice Magyar szöveget beszéddé támogatja natívan a Chrome asztali, Safari, és iOS. Chrome Android nem támogatja a fő hang az operációs rendszer, de ez nem hozzáférhető a böngészőt, így ResponsiveVoice esik vissza a magyar Nő, mint a legjobb esetben elérhető. A magyar női hang is használják a böngészők nem natív támogatást nyújt a fő változata, mint például az Internet Explorer, Firefox és az Opera.

Hangminőség

female headA fő magyar hang női, és támogatja a Chrome asztali, OSX Safari és Chrome és a Safari iOS. Értékelés: 10/10

female headA tartalék hangja is nő, és használják az Android alapértelmezett böngésző, az Internet Explorer, Firefox és az Opera. Értékelés: 10/10

A két női hang hang nagyon hasonló, így a felhasználók egy egységes élményt platformokon, amelyek a hivatalosan támogatott, hanem azok, akik nem.

Megközelíthetőség

Accessibility Guidelines itt maradni, hogy hozzon létre weboldalak és alkalmazások, hogy mindenki számára jobbak. Minden állam saját sor iránymutatást, de az online tartalmak közel állam dolgozott ki a részleteket. A legtöbb jogalkotó utal, hogy a Web Content Accessibility Guidelines 2.0 – és különösen azok AA szintű – például az ésszerű iránymutatások követni, amíg a hivatalos jogszabályok az összes közzétett tartalom az interneten. ResponsiveVoice tud segíteni abban, hogy a honlapon WCAG 2.0 kompatibilis, különösen azok számára, akik print tiltva, és azok, akik szenvednek a különböző akadályok, beleértve a diszlexia, látás-, és quadriplegia. A jelenlegi böngészési élményt hoz sok akadály előttük, egyre feleslegesen nehéz és frusztráló. A WCAG 2.0 szabvány jött létre, hogy megoldja ezt a problémát, és boldogok vagyunk, hogy a mi részünket.

Könnyű használat és sokoldalúság

A hozzáférhetőség egyre szabvány reagáló design, építettünk egy piacon már bizonyított megoldás, amely nem csak tágas magyar szöveget beszéddé, hanem rengeteg más nyelveken. Olyan weboldal, vagy app, hogy élvezi a jó részét európai közönség tudja, hogy miután különböző nyelven teszi a tartalmat hihetetlenül vonzóbbá egy nagy részét azok a felhasználók. Ez megnyitja új kommunikációs csatornákat és a lehetséges bevételi források egyetlen kódsort!

ResponsiveVoice is the solution for your Hungarian speech synthesis needs, including Hungarian accent and inflection. Deploy text to speech Hungarian in your website or application in minutes.

 
 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?