Ελληνικό κείμενο σε ομιλία

Χρειάζεστε ένα εύκολο, όλα-σε-ένα λύση για Ελληνικό κείμενο σε ομιλία; Δοκιμάστε ResponsiveVoice! Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα μέλλον-απόδειξη με NO flash ή plugins, ΟΧΙ ανά λέξεις έξοδα, απεριόριστο κείμενο σε ομιλία!

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility


   

Powered by
ResponsiveVoice

 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Ελληνικό κείμενο σε ομιλία χρειάζεται καλή τεχνολογία για να λειτουργήσει καλά, αλλά ότι η τεχνολογία είναι δύσκολο να έρθουν κοντά, και είναι πάντα ένας πόνος για την εφαρμογή της. ResponsiveVoice σας παίρνει ένα all-in-one, προσιτή και χωρίς πόνο λύση, μια που ζυγίζει μόνο 14kb και λύνει το μυριάδες σύνθεση προβλήματα ομιλίας συνεπάγεται, οι οποίες περιλαμβάνουν (αλλά δυστυχώς δεν περιορίζονται σε αυτά) ανά χαρακτήρα δαπανών, χρειάζεται να προετοιμάσετε το μηχανή ομιλία μετά από τη σελίδα φορτίο, το χρονοδιάγραμμα καθυστερήσεις μεταξύ API κλήσεις, τα προβλήματα ρυθμού της ομιλίας, είναι ένα χάος που επέλεξε να βάλει τάξη, ώστε να μην χρειάζεται να!

Ελληνικό κείμενο σε ομιλία με ResponsiveVoice

Συμβατότητα

Ελληνικό κείμενο σε ομιλία

ResponsiveVoice Ελληνικό κείμενο σε ομιλία υποστηρίζεται εγγενώς στο Chrome στην επιφάνεια εργασίας, Safari, και iOS. Chrome στο Android δεν υποστηρίζει κύρια φωνή μας στο λειτουργικό σύστημα, αλλά αυτό που δεν είναι προσβάσιμο στον browser, έτσι ResponsiveVoice πέφτει πίσω στην ελληνική Γυναίκα ως καλύτερη περίπτωση διαθέσιμα. Η φωνή Έλληνες Γυναίκα χρησιμοποιείται επίσης σε browsers που δεν υποστηρίζουν εγγενώς βασική έκδοση μας, όπως ο Internet Explorer, Firefox, Opera και.

Η ποιότητα φωνής

female headHκύρια ελληνική φωνή είναι γυναίκες, και υποστηρίζεται στο Chrome για την επιφάνεια εργασίας, OSX Safari, και iOS Chrome και Safari. Βαθμολογία: 10/10

female headΗ εναλλακτική φωνή είναι επίσης θηλυκό, και χρησιμοποιείται στο Android προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης, ο Internet Explorer, Firefox, Opera και. Βαθμολογία: 10/10

Οι δύο γυναικείες φωνές ακούγονται πολύ παρόμοια, έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να έχουν μια συνεπή εμπειρία σε πλατφόρμες που υποστηρίζονται επίσημα, αλλά και σε εκείνους που δεν είναι.

Προσιτότητα

Οδηγίες για την Προσβασιμότητα είναι εδώ για να μείνει, για να δημιουργήσει ιστοσελίδες και εφαρμογές που είναι καλύτερο για όλους. Κάθε κράτος έχει το δικό του σύνολο κατευθυντήριων γραμμών, αλλά και για το επιγραμμικό περιεχόμενο σχεδόν κατάσταση έχει επεξεργαστεί τις λεπτομέρειες. Οι περισσότεροι νομοθέτης αναφέρεται στο Web Content Accessibility Guidelines 2.0 – και ιδίως το επίπεδο ΑΑ τους – ως το λογικό σύνολο κατευθυντήριων γραμμών που θα ακολουθήσει, έως την επίσημη νομοθεσία καλύπτει όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο. ResponsiveVoice μπορεί να βοηθήσει να κάνει την ιστοσελίδα σας WCAG 2.0, ειδικά για τους ανθρώπους που είναι άτομα με ειδικές ανάγκες εκτύπωσης, και εκείνοι που υποφέρουν από μια ποικιλία από εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων της δυσλεξίας, προβλήματα όρασης, και τετραπληγία. Η τρέχουσα εμπειρία περιήγησης βάζει πολλά εμπόδια μπροστά τους, γίνονται άσκοπα δύσκολο και απογοητευτικό. Το πρότυπο WCAG 2.0 δημιουργήθηκε για να λύσει αυτό το πρόβλημα, και είμαστε ευτυχείς να κάνουμε το μέρος μας.

Ευκολία στη χρήση και την ευελιξία

Με την προσβασιμότητα γίνει ένα πρότυπο για την ανταπόκριση σχεδιασμό, έχουμε χτίσει μια λύση της αγοράς αποδείξει ότι δεν προσφέρει μόνο Ελληνικό κείμενο σε ομιλία, αλλά και μια πληθώρα άλλων γλωσσών. Κάθε ιστοσελίδα ή app που απολαμβάνει ένα καλό μερίδιο της ευρωπαϊκής κοινό ξέρει ότι έχει διαφορετικές γλώσσες καθιστά το περιεχόμενο απίστευτα πιο ελκυστικό για ένα μεγάλο μέρος των χρηστών αυτών. Ανοίγει νέους διαύλους επικοινωνίας και τα πιθανά έσοδα ρεύματα με μια ενιαία γραμμή κώδικα!

ResponsiveVoice is the solution for your Greek speech synthesis needs, including Greek accent and inflection. Deploy text to speech Greek in your website or application in minutes.

 
 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?