Текст у говор на српском

Потребан вам је лако и комплетно решење за Текст у говор на српском? Покушајте РеспонсивеВоице! Критике за будућност аутора са Но Фласх плугин или, НЕ по речима трошкова, Унлимитед текста у говор!

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility


   

Powered by
ResponsiveVoice

 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Текст у говор на српском треба добро технологију да добро раде, али да је технологија је тешко доћи, и увек је бол за имплементацију. РеспонсивеВоице вам добија све-у-једном, приступачан и бол без решења, онај који само тежак 14кб и решава мноштво синтеза проблеми говора подразумева, које укључују (али, нажалост, нису ограничени на) по-карактер трошкове, имајући да бисте покренули Говор мотора након учитавања странице, тиминг кашњења између АПИ позива, проблеми говора стопа, то је хаос смо изабрали да средим тако да не морате да!

Текст у говор на српском са РеспонсивеВоице

Компатибилност

Текст у говор на српском подршка табела

РеспонсивеВоице Текст у говор на српском је изворно подржан у Цхроме десктоп, Сафари и иОС. Цхроме на Андроид не подржава наш главни глас у оперативном систему, али то није доступан претраживача, тако да РеспонсивеВоице пада назад у Српски мушки као најбољем случају на располагању. Српски мушки глас се такође користи у бровсерима који не подржавају изворно наш главни верзију, као што су Интернет Екплорер, Фирефок, Опера и.

Глас квалитет

male headНаш главни глас је мушко, а подржан је у Цхроме за десктоп, ОСКС Сафари и иОС Цхроме и Сафари. Рејтинг: 5/10

male headНаш глас резерва је такође мушкарац, а користи се у Андроид подразумевани претраживач, Интернет Екплорер, Фирефок, Опера и. Рејтинг: 5/10

Два гласа звук сличан, тако да корисници имају конзистентан искуство на оба подржавају и неподржане платформи.

Приступачност

Смернице за приступачност су овде да остану, да створе сајтова и апликација које су боље за све. Свака држава има свој скуп смјерница, али за онлине садржаја готово држава је разрадио детаље. Већина законодавство се односи на Веб Цонтент Аццессибилити Гуиделинес 2.0 – а посебно њихов ниво АА – као разуман скуп смерница да прати, док званични законодавство покрива сав садржај објављен на Интернету. РеспонсивеВоице може помоћи да ваш сајт ВЦАГ 2.0 компатибилан, посебно за људе који су штампани искључен, а они који пате од разних препрека, укључујући дислексија, оштећење вида, и квадриплегије. Тренутна сурфање ставља многе препреке испред себе, постаје непотребно тешко и фрустрирајуће. ВЦАГ 2.0 стандард је основана са циљем да реши тај проблем, и ми смо срећни да наш део.

Једноставност употребе и свестраност

Уз доступност постаје стандард за одговорног дизајна, изградили смо решење тржишно доказано да нуди не само Текст у говор на српском , али и обиље других језика, што отвара нове канале комуникације и потенцијалних извора прихода са јединственог линију кода!

ResponsiveVoice is the solution for your Serbian speech synthesis needs, including Serbian accent and inflection. Deploy text to speech Serbian in your website or application in minutes.

 
 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?