Teksti puheeksi vuonna Suomen

Tarvitsetko helppo ja täydellinen ratkaisu teksti puheeksi vuonna Suomen? Kokeile ResponsiveVoice! Luo tulevaisuuteen verkkosivuilla EI salamaa tai lisäosia, EI per sanoja kustannuksia, rajoittamaton tekstin puheeksi!

Loading ResponsiveVoice…
If it doesn’t load please check your browser compatibility


   

Powered by
ResponsiveVoice

 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Teksti puheeksi vuonna Suomen tarvitsee hyvä tekniikka toimii hyvin, mutta että teknologia on vaikea saada, ja se on aina tuskaa toteuttamiseksi. ResponsiveVoice sinut all-in-one, edullinen ja kivuton ratkaisu, joka painaa vain 14 kb ja ratkaisee lukemattomia ongelmia puheen synteesi edellyttää, joihin sisältyy (mutta valitettavasti eivät rajoitu) per-merkin kustannuksia, joilla alustus puheeksi kun sivun lataus, ajoitus viiveitä välillä API, puhenopeus ongelmia, se sotku päätimme siivota, joten sinun ei tarvitse!

Teksti puheeksi vuonna Suomen kanssa ResponsiveVoice

Yhteensopivuus

Teksti puheeksi vuonna Suomen tukipöydän

ResponsiveVoice teksti puheeksi vuonna Suomen tukee natiivisti Chrome työpöydän, Safari, ja iOS. Chrome Android ei tue tärkein ääni käyttöjärjestelmä, mutta se, joka ei ole saatavilla selaimeen, joten ResponsiveVoice putoaa takaisin naaras suomalainen koska parhaassa tapauksessa käytettävissä. naaras suomalainen ääni käytetään myös selaimissa jotka eivät suoraan tue meidän tärkeimmät versio, kuten Internet Explorer, Firefox, ja Opera.

Äänenlaatu

female headTärkein suomalainen ääni on naisia, ja tuetaan Chrome työpöydän, OSX Safari, ja iOS Chrome ja Safari. Arvostelu: 10/10

female headVaranto ääni on myös naisia, ja sitä käytetään Android oletusselaimeksi, Internet Explorer, Firefox, ja Opera. Arvostelu: 10/10

Kaksi naisen äänistä kuulostavat hyvin samanlaisia, jotta käyttäjät voivat olla johdonmukainen kokemus alustoja, jotka ovat virallisesti tuettuja, mutta myös niitä, jotka eivät ole.

Saavutettavuus

Saavutettavuus suuntaviivat ovat tulleet jäädäkseen, luoda verkkosivustoja ja sovellukset, jotka ovat parempia kaikille. Jokaisella valtiolla on omat ohjeet, mutta verkkosisällön lähes valtio on toiminut yksityiskohdat. Useimmat lainsäätäjä viittaa Web Content Accessibility Guidelines 2.0 – ja erityisesti niiden AA tasolle – kuten järkevä joukko ohjeita on noudatettava, kunnes viralliset lainsäädäntö kattaa kaiken sisällön julkaistu verkossa. ResponsiveVoice voi auttaa tekemään sivustosi WCAG 2.0, varsinkin ihmisille, jotka ovat tulosta käytöstä, ja ne, jotka kärsivät erilaisia ​​esteitä kuten lukihäiriö, näköhäiriöitä, ja quadriplegia. Nykyinen selaamisen laittaa monta estettä niiden edessä, tulee tarpeettoman vaikeaa ja turhauttavaa. WCAG 2.0 standardin perustettiin ratkaisemaan tätä ongelmaa, ja olemme iloisia voidessamme tehdä osamme.

Helppokäyttöisyys ja monipuolisuus

Saavutettavuutta tulossa standardi reagoiva suunnittelu, olemme rakentaneet markkina-todistettu ratkaisu, joka ei ainoastaan ​​tarjoaa teksti puheeksi vuonna Suomen, mutta myös runsaasti muita kieliä, mikä avaa uusia viestintäkanavia ja mahdolliset tulolähteet kanssa riviäkään koodia!

ResponsiveVoice is the solution for your Finnish speech synthesis needs, including Finnish accent and inflection. Deploy text to speech Finnish in your website or application in minutes.

 
 

Voice-enable your site with one line of code?

 


 
 

Are You Interested In
VOICE ENABLING YOUR SITE
WITH JUST ONE LINE OF CODE?